<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=104695316804625&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Teleplan Globe AS søker medarbeidere!

Teleplan Globe utvikler programvare til kunder innen Public Safety & National Security segmentet. Produktene dreier seg i stor grad om samfunnssikkerhet, kommando- og kontrollsystemer, formidling av tidskritisk, sensitiv informasjon, kartverktøy, sporing, navigasjon, rapportering etc. Produktene er godt etablert i det norske og internasjonale markedet - 25-30% av omsetningen er eksportorientert.

 

Teleplan Globe Services er avdelingen som tilbyr selskapets ekspertise, kompetanse og tjenester ut til markedet som konsulenttjenester, men også kompetanse til utvikling av egne produkter. Det vil være stor mulighet for å være fleksibel i forhold til å drive produktutvikling i Teleplan Globe så vel som tradisjonell konsulentbistand ute hos kunder.

 

Avdelingen skal bygges kraftig opp med flere medarbeidere med ekspertise innen systemutvikling, arkitektur, test- og teamledelse.

 

Vi er ute etter deg som både vil arbeide ute i kundens lokaler som konsulent og/ eller i våre lokaler med våre produkter og som er opptatt av utfordrende prosjekter og et sterkt faglig miljø.

 

Spesielt er vi på utkikk etter kandidater som passer med følgende nøkkelord:

  • .NET konsulenter (både junior og senior)
  • Mobilutviklere (både Android og iOS – herunder også Xamarin)
  • Java konsulenter – spesielt med interesse for Android
  • Fullstackutviklere – men vi ser etter både frontend og backend utviklere

Når det er sagt så er vi mer opptatt av din profil og interesse for konsulentrollen enn av akkurat hvilke teknologier du behersker. Fortrinnsvis har du utdanning på masternivå.

 

Vi er på utkikk etter deg som har god erfaring innen systemutvikling, og du bør ha god kjennskap til smidig utviklingsmetodikk, prosjektarbeid, design, testing og sluttleveranser. I tillegg bør du ha bred erfaring med flere teknologier, verktøy og rammeverk.

 

Av personlige egenskaper ønsker vi kolleger som er initiativrike, ansvarsfulle, fleksible - som liker å jobbe i team og dele kompetanse med andre. Gode sosiale antenner og en generell positiv holdning til jobben vektlegges. Som konsulent trenger du være både pragmatisk og tilpasningsdyktig, men allikevel i stand til å gi råd og innspill.

 

Søkere bør beherske norsk og engelsk muntlig og skriftlig svært godt. Det kreves plettfri vandel.

 

Vi tilbyr deltakelse i noen av de mest spennende prosjektene i norsk IT-sektor. Våre kunder er krevende og sentrale i det norske markedet. I tillegg har vi en attraktiv belønningsmodell som kombinerer trygghet og mulighet for god inntjening. Vi tør si at vi tilbyr svært konkurransedyktige betingelser for dyktige konsulenter.

 

Søknad merkes «Teleplan Globe Services» og sendes til Jan Rylund på jry@teleplan.no.

IMPORTANT:

Out of consideration for required security clearance applicants must have Norwegian citizenship or have lived in Norway for at least 15 years.


Del denne stillingen med dine venner og bekjente som kan være interessert!